miercuri, 1 iunie 2011

"Eşti bine?"

Îţi curge fericirea prin vene. Nu, defapt ţi se scurge printre degete.

Inelele traheale se vor strânge aşa tare încât îţi va fi imposibil a respira. Ziceai că-i bine, oricum aerul e poluat de prea multe triteţi, dar îţi place. Trăieşti din nefericirea fiecărei vietăţi, iar bucuria ei îţi intoxică plămânii.

Nu ştiu de ce am impresia că eşti nemuritor.


you'll never be.(accept-o odata! te vrea!)

14 comentarii:

  1. are vreo trimitere la mine?eu nu prea am legatura cu biologia...

    AA.

    RăspundețiȘtergere
  2. ca tot zisesem ceva pe mess legat de fericire.

    "Fericirea este precum pisica, dacă încerci să o ademeneşti sau să o chemi, te va evita cu îndârjire; nu va veni niciodată. Dar dacă nu îi acorzi nici un pic de atenţie şi iţi vezi de treabă, o veţi găsi frecându-se de picioarele tale şi sărindu-ţi in poală."

    evident, citatul nu-i al meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. @AA: Paaai, nu. pur si simplu nu aveam idee de titlu si ti-am 'furat' cuvintele. imi cer scuze daca te-a deranjat. :)

    @TED: genial citatul. :) insa exista destule persoane care evita fericirea fara a lasa-o sa se atinga macar de ei. prin cuvantul 'fericire' ei inteleg chinul celorlalte persoane, asta le reda lor bucuria aceea sufleteasca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te-ai gandit vreodata sa faci un volum de poezii sau sa incepi sa scrii o carte ? ai foarte mult talent, iar eu te vad facand asta. Sper sa nu ma intelegi gresit, scrii foarte frumos lucrurile astea.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Adi: hei, multumesc.. insa nu. sunt atatea persoane care au mai mult talent decat mine. eu nu fac altceva decat sa scriu ce simt.. plus ca vocabularul meu are nevoie de multe update'uri:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai nici eu nu am vocabularul extraordinar de dezvoltat, dar scriu. Nu stiu, e o placere, una mai mare. Zic sa incerci, vezi ce-ti iese. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Fericirea o castigi greu ! Si o poti pierde in doar cateva secunde..
    ps ; Imi place ! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. @Adi: Uhm, nu stiu.. dar multumesc din nou:*

    @Iuliutsa.: Bine ai revenit printre noi >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. @29decembrie: Depinde la ce te referi..:)

    RăspundețiȘtergere
  10. of scumpa >:D< fericirea suntem noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ok, ti-am zis de ce-ai putea face, dar am ajuns off-topic. Asadar, despre fericire, pentru mine vine atunci cand am pe cineva langa mine. Ideea de familie la mine e una mai mult decat importanta. Fara o fata, fara un viitor copil, simt ca n-am realizat nimic. Pot sa invat eu si sa fac toti banii din lume, nu sunt fericit daca sunt singur.

    RăspundețiȘtergere
  12. @julie: suntem ! >:D<

    @Adi: imi place cum gandesti.. dar mai sunt si exceptii printre noi.

    RăspundețiȘtergere